Rabu, 16 November 2011

musikalisasi puisi bahasa sunda 'BAKAL PISAH'

ayeuna abdi didieu ..
sasareungan sareng anjen ..
seuseurian babareungan ..
di sakola ieu ..

abdi henteu bisa nyaram ..
abdi teu bisa ngahalangan ..
lamun geus datang waktuna ..
urang bakal papisah  ..

engke mah moal bisa ..
babarengan deui, di sakolaan ieu ..
pisah ngahontar cita.cita ..
keur pikahareupeun nu gumbira ..


3 komentar: